Het verhaal van Jeannette

Ontmoet Jeannette, 68 jaar oud en leeft al sinds 2013 met longfibrose. Eerder onderschatte ze de impact: ‘In het begin zei het mij niet zo veel, het is toch een ziekte die niet erg bekend is.’ Maar door yoga, meditatie en een longrevalidatieproject heeft ze waardevolle inzichten gekregen. Jeannette leerde vooral wat ze wél nog kan, en hoe ze het beste uit haar situatie kan halen. Hoe ze na een druk sociaal en werkzaam leven, weer tijd voor heeft en geniet van de dingen waar het in het leven echt omdraait. 'Het zit vaak in hele kleine dingen die het leven weer leuker maken.'
Kijk haar volledige verhaal>>

Kijk ook de verhalen van Bram en Maurice.

Word lid

De Longfibrosepatiëntenvereniging zet zich in voor alle longfibrosepatiënten en hun naasten. U ontvangt regelmatig onze Nieuwsbrief en twee keer per jaar het Informatieblad. U ontvangt uitnodigingen voor landelijke bijeenkomsten en Webinars met interessante sprekers.

Word lid >>

 

Steun Onderzoek

Met opbrengsten uit het Pendersfonds kan de Longfibrosepatiëntenvereniging wetenschappelijk onderzoek (mede) financieren, met het uiteindelijke doel het verbeteren van de kwaliteit van leven van huidige en toekomstige patiënten met longfibrose.

Steun onderzoek >>

 

Deze video is mede mogelijk gemaakt door: Boehringer Ingelheim en Roche.