Videoverhalen

Volop in het leven, dat staan deze mensen, ondanks de diagnose longfibrose. Hier vindt u de verhalen van Bram, Jeannette en Maurice. Zij laten hun veerkracht zien en vertellen over hun leven. Over wat je zelf kunt doen èn vooral over welke mogelijkheden er nog wel zijn.

Kijk hier het verhaal van Bram.
Kijk hier het verhaal van Jeannette.
Kijk hier het verhaal van Maurice.

 

Leven met Longfibrose - het verhaal van Bram, Jeannette en Maurice

 

Word lid

De longfibrose patiëntenvereniging is er voor patiënten met longfibrose en hun naasten. Wij beantwoorden de vragen van patiënten, zoeken met hen naar oplossingen en bieden graag een luisterend oor. Daarnaast houdt de vereniging de patiënten op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van longfibrose. U ontvangt regelmatig onze Nieuwsbrief en twee keer per jaar het Informatieblad. Uitnodigingen voor landelijke bijeenkomsten en Webinars met interessante sprekers.

Word lid >>

Steun Onderzoek

Met opbrengsten uit het Pendersfonds kan de Longfibrosepatiëntenvereniging wetenschappelijk onderzoek (mede) financieren, met het uiteindelijke doel het verbeteren van de kwaliteit van leven van huidige en toekomstige patiënten met longfibrose.

Steun onderzoek >>

 

Deze video's zijn in opdracht van de Longfibrosepatiëntenvereniging gemaakt door Raaf Producties en mede gesubsidieerd door Boehringer Ingelheim en Roche.