Vakantie

Ook al bent u ziek en kunt u niet meer van alles ondernemen, u wilt misschien nog wel op vakantie. Een nadeel is vaak dat het soms wat moeilijk is om een geschikte vakantie te vinden. Gelukkig zijn er verschillende organisaties die speciale vakanties aanbieden voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Wij zetten voor u van een aantal organisaties hun website-adres op een rij. Hier kunt u mogelijk een vakantie boeken, maar u kunt zo ook de diverse mogelijkheden bekijken.
De Blauwe Gids
Bungalowparkoverzicht
Het vakantiebureau
Picture Vakantie
Natuur zonder drempels
De Zonnebloem
Aangepaste stacaravans Côte d’Azur
Cruisevakantie
Wij geven u de vermelde website-adressen te goeder trouw, maar wij kunnen u geen garantie geven voor de inhoud van hun websites, hun informatie en de kwaliteit die ze bieden. Heeft u gebruik gemaakt van één van de aangeboden accommodaties, laat ons uw ervaring weten! U kunt hiervoor het contactformulier invullen of ons een mail sturen.

Op vakantie met zuurstof
Dit is mogelijk, maar dit moet u wel op tijd regelen bij de zuurstofleverancier. In Nederland kan er kosteloos zuurstof geleverd worden op uw vakantieadres. In het buitenland is het meestal ook mogelijk, maar dit is dan voor eigen rekening.
Ook vliegen met zuurstof is mogelijk, maar vraag toestemming aan uw arts en de vliegtuigmaatschappij. Waarschijnlijk moet u een fit-to-fly test doen. Het is van de vliegtuigmaatschappij afhankelijk welke zuurstofvoorziening meegenomen mag worden. Soms is het mogelijk om tegen betaling gebruik te maken van zuurstof van het vliegtuig zelf, maar dit is kostbaar.