Nivel onderzoek

Wilt u meedoen aan een onderzoek onder mensen met longziekten? U kunt daarvoor een online vragenlijst invullen. Als Longfonds vinden we dat dit onderzoek belangrijk is voor mensen met een chronische ziekte. De vragenlijst is op ons verzoek opgezet door het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (Nivel).

De vragen gaan bijvoorbeeld over de luchtkwaliteit in uw omgeving en in uw huis, de zorg die u krijgt en de medicijnwissels waar u misschien mee te maken heeft. Uw medewerking aan dit onderzoek is voor ons belangrijk! Want met de resultaten kunnen het Longfonds en uw patiëntenvereniging zich nog beter richten op wat u nodig heeft. De resultaten worden ook gebruikt om de zorg voor mensen met een longziekte te verbeteren en onder de aandacht te brengen van de overheid, zorgverleners en zorgverzekeraars.

De vragenlijst
De vragenlijst is anoniem. Deelname is vrijwillig, al hopen we natuurlijk van harte dat u mee doet.
U kunt de vragenlijst invullen door op deze link te klikken: https://enquete.nivel.nl/longmonitor2024

Werkt de link niet? Kopieer dan de regel hierboven en plaats die in uw browser adresbalk, helemaal bovenaan in beeld. Dit is de plek waar u een internetadres kunt intypen.

Het invullen duurt ongeveer 20 minuten. Probeer de vragenlijst in één keer invullen. Als u de vragenlijst afsluit moet u namelijk weer opnieuw beginnen.

Wilt u de vragenlijst vóór 11 maart a.s. invullen?

Heeft u nog vragen?
Heeft u nog vragen over de vragenlijst of over het meedoen? Dan kunt u contact opnemen met Marijke de Gier van het Nivel, via telefoonnummer 030-2729 777, op maandag, dinsdag of donderdag tussen 8.30 en 12.30 uur. U kunt ook mailen naar m.degier@nivel.nl.

We willen u alvast hartelijk danken voor uw medewerking. De resultaten zullen in de herfst beschikbaar zijn en met u gedeeld worden via een nieuwsbericht van Longfonds.

24-01
Goed nieuws! De derde serie van Boehringer Ingelheims podcast is nu beschikbaar!
25 januari
08-04
Terugkijken webinar 'Nadenken over toekomst bij longfibrose'
15 april 2024
30-03
Nieuwe hoogleraar ILD Prof.dr. Marlies Wijsenbeek
1 april