Longfibrose ontmoetingsmiddag - Assen

Als vereniging hebben we gemerkt dat er een grote behoefte is om elkaar te ontmoeten. Daarom trappen we dit jaar af met twee extra bijeenkomsten, om vervolgens te kijken hoe we dit in de toekomst verder kunnen uitbreiden en organiseren.

Tijdens deze informele bijeenkomsten nodigen we u uit om onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar in gesprek te gaan en gezellig bij te praten. Het is een gelegenheid om ervaringen te delen en steun te vinden bij elkaar. Naast onze ledendag in Nijkerk, twee extra middagen in Assen en Tilburg. En wie weet, bij voldoende succes breiden we volgend jaar uit naar vier locaties, zodat er voor iedereen de gelegenheid is om elkaar te ontmoeten.

Ontmoetingsmiddag Noord-Nederland
Woensdag 19 juni starten we in de omgeving van Assen. De inschrijvingen zijn geopend en we hebben plek voor een beperkt aantal deelnemers. Wees er dus snel bij, want vol is vol!
Inschrijven >>>

Ontmoetingsmiddag Zuid-Nederland
In september organiseren we een bijeenkomst in de omgeving van Tilburg. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Deelname is gratis voor leden van onze vereniging. U mag 1 introducé (vriend(in), partner, familielid) meenemen. Voor mensen die geen lid zijn vragen wij een tegemoetkoming in de koste van 5 euro per persoon.

Exacte informatie over locatie, etc. ontvangt u uiterlijk 2 weken voor aanvang.

We kijken uit naar een waardevolle en inspirerende middag!

 

09-05
Voorbereid op reis met het Persoonlijk Zorgplan
10 mei
15-06
Longmonitor: veel medicatiewissels bij mensen met een longziekte
15 juli
15-09
Longfibrose op de kaart
18 september