Helpt u mee met het EU-PFF Adherence Project?

In 2022 is EU-PFF begonnen met een Europees onderzoek naar de therapietrouw bij patiënten met longfibrose. Het primaire doel is om te beoordelen in hoeverre mensen zich aan hun medicijnen houden en om motivaties en patronen van therapietrouw te onderzoeken, inclusief identificerende factoren, die de kans op het missen van een dosis medicatie vergroten. Er zullen aanbevelingen worden gedaan om de ondersteuning en informatie voor patiënten te verbeteren met als doel de therapietrouw binnen de patiëntenpopulatie te verbeteren.

De bevindingen van deze enquête zullen onder andere worden gebruikt om de patiëntengemeenschap en EU-PFF te voorzien van het bewijsmateriaal om aanbevelingen te doen aan andere belanghebbenden, om de therapietrouw binnen de patiëntenpopulatie te verbeteren.

De enquête is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Grieks, Italiaans, Pools, Roemeens en Spaans en loopt van 6 september tot 11 november 2023.

Zij stellen het zeer op prijs als u wilt deelnemen aan de enquête om zo een bijdrage te leveren aan de verbetering van de medische zorg voor patiënten met longfibrose.

>> Naar enquête

 

17-05
informatiemiddag over longfibrose en erfelijkheid
17 mei
22-08
Ieder(in) zoekt ervaringsverhalen over bestaansonzekerheid
16 augustus
21-03
Evenement 22 april voor mensen met een zeldzame longziekte: aanmelden kan nu
21 maart