Terugkijken: Webinar sarcoïdose, longfibrose en Covid-19; Infectie, vaccinatie en nieuwe behandelingen

Klik hier om de Webinar terug te kijken (begint na 15 minuten)

 

 

Openbare Lessen Thoraxcentrum 2021

24 november 2021 16.00 tot circa 17.00 uur – georganiseerd door de longgeneeskunde

Sarcoïdose, longfibrose en Covid-19; Infectie, vaccinatie en nieuwe behandelingen

 

Hosts: Dr. M.S. Wijsenbeek (longarts met aandachtsgebied longfibrose en sarcoïdose) & Drs. J.R. Miedema (longarts met aandachtsgebied longfibrose en sarcoïdose)

Presentaties:

Drs. J.R. Miedema (longarts met aandachtsgebied longfibrose en sarcoïdose) COVID infectie bij longfibrose en sarcoïdose: een update

Dr. L.M. van den Toorn (longarts met aandachtsgebied longfibrose en sarcoïdose): Vaccinatie voor risicogroepen, maar wie behoort tot een risicogroep?

Dr. H.I. Bax (internist-infectioloog en voorzitter behandelteam COVID Erasmus MC): COVID behandeling, de nieuwste inzichten

Tijdens deze webinar zullen drie specialisten met als aandachtsgebied infectieziekten en longfibrose/ sarcoïdose u bijpraten over wat we weten met betrekking tot een COVID-19 infectie bij patiënten met longfibrose of sarcoïdose. Daarnaast wordt een update gegeven over vaccinatie bij patiënten met longziekten en gaan we in op de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de behandeling van een COVID-19 infectie.

Vooraf vragen voor de sprekers? Mail ze naar openbarelessenthorax@erasmusmc.nl o.v.v. de datum en specialisme die de vraag betreft (in het opmerkingenveld)


09-06
Wat is er bekend over coronavaccins
16-09
Extra coronaprik voor kleine groep met ernstige afweerstoornis
08-09
Wilt u ook dit reverspeldje ontvangen?