Meedoen aan een onderzoek

Wilt u meedoen aan een onderzoek onder mensen met een longziekte? U kunt daarvoor een online vragenlijst invullen. Als Longfonds vinden we dit onderzoek belangrijk voor mensen met een chronische ziekte. Deze vragenlijst is op ons verzoek opgezet door het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (Nivel).

De vragen gaan bijvoorbeeld over de buitenlucht in uw buurt, over longaanvallen en over uw behoefte aan informatie over longziekten. Uw medewerking aan dit onderzoek is voor ons belangrijk! Want met de resultaten kunnen Longfonds en uw patiëntenvereniging zich nog beter richten op wat u nodig heeft. De resultaten worden ook gebruikt voor adviezen om de zorg voor mensen met een longziekte te verbeteren.

De vragenlijst

De vragenlijst is anoniem. Deelname is vrijwillig, al hopen we natuurlijk van harte dat u mee doet. U kunt de vragenlijst invullen door op deze link te klikken:
https://enquete.nivel.nl/longmonitor2022

Werkt de link niet? Kopieer dan de regel hierboven en plaats die in uw browser adresbalk , helemaal bovenaan in beeld. Dit is de plek waar u een internetadres kunt intypen.

Het invullen duurt ongeveer 20 minuten. Probeer de vragenlijst in één keer invullen. Als u de vragenlijst afsluit moet u namelijk weer opnieuw beginnen.


Wilt u de vragenlijst vóór 26 augustus a.s. invullen?


Nog vragen?
Heeft u nog vragen over de vragenlijst of over het meedoen? Dan kunt u contact opnemen met Marijke de Gier van het Nivel, via telefoonnummer 030-2729 777, op maandag, dinsdag of donderdag tussen 8.30 en 12.30 uur. U kunt ook mailen naar m.degier@nivel.nl.

 

We danken u alvast hartelijk voor uw medewerking. De resultaten zijn in het eind van het jaar beschikbaar en delen we met u via Longfonds.nl en de nieuwsbrief van het Nivel.

 

Met vriendelijke groet,

mede namens de onderzoekers van het Nivel

 

 

04-11
Inschrijving patiëntenconferentie over COVID-19 is geopend!
4 november
21-09
'Krijgen mijn kinderen het ook?'
21 september 2022
14-09
Informatieblad Leven met longfibrose september 2022
14 september 2022