Digitale huiskamergesprekken gestopt

In de zomer van 2021 startten we met digitale huiskamergesprekken. Fysiek bij elkaar komen was lastig door corona, maar de behoefte om elkaar te ontmoeten was er wel. De aanmeldingen voor de digitale huiskamergesprekken zijn te laag om er mee door te gaan. Als vereniging moeten we keuzes maken waar we onze tijd en aandacht aan besteden. De tijd en energie die in deze gesprekken gaat zitten, weegt niet op tegen de opbrengst ervan.
We kunnen ons voorstellen dat we met deze beslissing een aantal mensen teleurstellen.

Mocht u toch graag met iemand in contact komen die ook longfibrose heeft, laat het ons dan weten. We plaatsen gerust een oproepje voor u in onze nieuwsbrief of op social media.

Ook willen we u wijzen op de fysieke huiskamergesprekken. Deze zijn de afgelopen jaren niet doorgegaan door corona, maar kunnen weer opgepakt worden.
Huiskamerbijeenkomsten zijn initiatieven van leden die in groepjes van ongeveer acht personen bij elkaar komen. De sfeer is ongedwongen en men praat bijvoorbeeld over hobby’s en reizen. Soms komt ‘de ziekte’ zelf maar even aan bod. Wilt u ook bij u thuis een bijeenkomst organiseren of nieuwe contacten opdoen? Laat het ons gerust weten.
secretariaat@longfibrose.nl of bel met 033-4341306.

16-12
Bent u, als longfibrosepatiënt, onder behandeling van een fysiotherapeut bij een praktijk in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe?
16-01
Filmtip: Plus que jamais / More Than Ever
16 januari
14-09
Online bijeenkomst voor mensen met een zeldzame longziekte
14 september 2022