Pendersfonds

Hoe meer onderzoek wordt gedaan naar oorzaken en beloop van longfibrose, hoe beter. Zoals:

- ontstaan van longfibrose

- nieuwe geneesmiddelen

- onderzoekstechnieken

- kwaliteit van leven

 

Vooral de laatste twee onderwerpen zijn uitermate geschikt voor (kleinschalig) praktisch onderzoek. Dat kan met uw giften ten name van het Pendersfonds. Het Pendersfonds is een initiatief van Jenny Penders (†) met als doel het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek naar oorzaken en behandeling van longfibrose.

 

Ook u kunt het Pendersfonds onder de aandacht te brengen van uw vrienden, familie of (werk)relaties.  Via onze website kan direct gestort worden met iDEAL

U kunt ook zelf overboeken via bankrekeningnummer NL 09INGB 0684333015 t.n.v. Longfibrosepatiëntenvereniging. Vermeld u bij uw omschrijving: Pendersfonds. Dan weet u zeker dat wij uw geld besteden aan wetenschappelijk onderzoek voor longfibrose.

 

Heeft u iets te vieren, dan kunt u natuurlijk ook een collectebus neerzetten. Omdat wij een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status hebben, kan het voordelig zijn om zelf het geld in te zamelen via een collectebus of storting op uw eigen rekening. Daarna kunt u het totaalbedrag overmaken op onze rekening o.v.v. Pendersfonds. U krijgt dan van ons een bedankbrief met bevestiging van het geschonken bedrag. Deze brief kunt u gebruiken voor uw jaarlijkse belastingaangifte.

 

Alvast hartelijk dank!

 

Flyer

Download hier onze flyer voor uitgebreide informatie.