Landelijke bijeenkomsten

20 april in De Schakel in Nijkerk (let op: nieuwe locatie!)

U bent van harte welkom op onze landelijke dag.
Deze is toegankelijk voor leden, niet-leden, partners, vrienden, familie, professionals in de zorg en andere belangstellenden.

Meldt u meteen aan via deze link.

N.B. Iedereen van wie wij het emailadres hebben, heeft een uitnodiging ontvangen. Bent u lid en heeft u geen mail ontvangen, laat dit dan weten via het secretariaat. Wellicht beschikken wij niet over uw juiste emailadres.

 

Programma

10.30 – 11.00 uur: Zaal open en ontvangst met koffie/thee

11.00 – 12.30 uur: Presentaties door de sprekers

12.30 – 13.00 uur: Presentatie Jaarcijfers 2017 en activiteiten 2018 door de penningmeester en gelegenheid voor het stellen van vragen. 

13.00 – 14.00 uur: Lunch en gelegenheid voor lotgenotencontact

14.00 – 15:00 uur: Vervolg presentaties

              15.00 uur: Einde programma. Er is gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en hapje.

 

Sprekers

  • Drs. J. Miedema. Longarts in het Erasmus MC, houdt een presentatie over het ontstaan van longfibrose in het algemeen en wat op dit moment de ontwikkelingen zijn van nieuw onderzoek.
  • Presentatie door de heer F.R. Schaapsmeerders. ‘Het nut van een wilsverklaringen’. Uit de bezoekersaantallen van eerdere presentaties van de heer Schaapsmeerders weten we dat er veel interesse bestaat over dit onderwerp.
  • WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Hierover zijn veel vragen maar de uitvoering bij alle gemeenten is heel divers. Daarom hebben wij Mevrouw  Corine Dijkstra uitgenodigd om over het landelijk beeld te vertellen en (alledaagse) vragen over dit onderwerp te beantwoorden. Zij was werkzaam bij de Vereniging Nederlandse Gemeenten en nu als wethouder van de gemeente Gouda verantwoordelijk voor de WMO uitvoering. Uw vragen kunt u noteren in het aanmeldingsformulier.
  • Presentatie Jaarcijfers 2017 en activiteiten 2018 door de penningmeester en gelegenheid voor het stellen van vragen.  Tevens vragen wij instemming voor uitbreiding van het bestuur met de heer Friso Veldkamp. Hij zal zich introduceren en u kunt vragen aan hem stellen.

Info en aanmelden

De bijeenkomst is gratis toegankelijk en ook de lunch wordt u aangeboden.  Wel staat er bij de uitgang een collectebus voor een vrijwillige bijdrage. Aanmelden kan tot 16 april, via deze link.  Lukt dat niet, dan kunt u bellen met het secretariaat: tel. 033 – 434 1306 (bij voorkeur ma. of do.).

 

Nieuwe locatie

De Schakel, Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk, telefoon 033- 2460804.

Info over de route en parkeren vindt u  op www.deschakelnijkerk.nl.

Er zijn (beperkt) parkeerplaatsen voor de deur. Ook bij het NS station (ca. 500 meter vanaf de locatie) kunt u gratis parkeren. U kunt ook (betaald) parkeren in de parkeergarage van de Jumbo, schuin tegenover De Schakel. Een uitrijmunt voor deze parkeergarage kunt u na afloop kopen bij het personeel van De Schakel voor slechts € 4,00.

 

 

Artikelen over dit onderwerp